DEVINO GAME PRESENTER 
ÎN ECHIPA EVO 

BUCUREȘTI

*Experiența în domeniu nu este necesară 

Descoperă pozițiile disponibile

Game
Presenter

Shuffler

game presenter
JOB DISPONIBIL ÎN BUCUREȘTI – de la sediu 

De ce ești tu cel potrivit pentru acest rol? Pentru că…


În grupul de prieteni ești cel care citește regulile oricărui joc, ești gata să le prezinți și să fii liderul jocurilor;


Știi limba engleză, nivel începător și ești dispus să o înveți și mai bine de atât;

Ai o atitudine pozitivă și ești mereu cu zâmbetul pe buze;

Ești o persoană responsabilă și lucrezi bine în echipă.

Toate acestea vor fi recompensate de noi cu:

Un program de lucru flexibil;

Salariu competitiv pe piață; 

Tichete de masă în valoare de 20 de lei / zi; 

Bonus de performanță.

Iar dacă lipsa experienței în muncă te împiedică să apeși butonul „APLICĂ”, te anunțăm că nu este o condiție obligatorie pentru noi în procesul de recrutare.

Te ghidăm pentru ca primul pas pe drumul tău profesional să fie făcut cu dreptul!
Te așteptăm să construiești, alături de noi, o carieră într-o companie internațională, să îți dezvolți abilitățile de comunicare, să fii un ambasador al serviciilor noastre premiate la nivel international și să interacționezi cu utilizatorii din întreaga lume, într-un mediu multicultural

Shuffler
JOB DISPONIBIL ÎN BUCUREȘTI – de la sediu

De ce ești tu cel potrivit pentru acest rol? Pentru că…


În grupul de prieteni te oferi mereu să împarți tu cărțile de joc, așadar îți place să le amesteci și să le distribui la fiecare nouă rundă


Cauți o oportunitate interactivă să îți îmbunătățești nivelul de cunoaștere al limbii engleze


Îți dorești un start în carieră, alături de o echipă tânără, într-un mediu dinamic.

Toate acestea vor fi recompensate de noi cu:

Un program de lucru flexibil; 

Salariu competitiv pe piață; 

Tichete de masă în valoare de 20 de lei / zi; 

Bonus de performanță.

Nu ai experiență în muncă și nu cunoști foarte bine limbile străine? Este în regulă. Nu sunt cerințe obligatorii pentru noi. Te așteptăm în echipă! Fii gata să-ți construiești o carieră într-un mediu vibrant, într-o companie internațională, unde planurile tale profesionale vor prinde contur!

Procesul de selecție pentru poziția de GAME PRESENTER

1. Interviu de selecție

2. Semnarea contractului și turul studioului

3. Training teoretic în Academia Evolution și practică la mesele de joc (timp de 5 zile)

4. Examen final

5. Începi să prezinți live, în fața publicului

13 MOTIVE SĂ ALEGI EVOLUTION

1

Salariu competitiv

2

Program de lucru flexibil
(cu 3 ture disponibile)

3

Poziții de lucru full time
sau part time

4

Tichete de masă

5

Asigurare de medicală

6

Sistem de bonusare

7

Kit de machiaj pentru
fiecare colega

8

Abonament la sală

9

Mediu de lucru tânăr și dinamic 

10

Training plătit

11

Birouri moderne în centrul Bucureștiului

12

Transport pentru turele de noapte

13

Mic dejun, cafea, ceai și fructe

HAI SĂ CUNOȘTI ECHIPA! 

Evolution a deschis poarta unei lumi pline de posibilități pentru mine. 

Totul a început ca un puzzle. Iar piesele formau un tablou ideal pentru mine: experiențe internaționale, competențe lingvistice și un program de lucru flexibil. Dar cea mai mare recompensă s-a tradus prin oamenii pe care i-am întâlnit zilnic. Perspectivele lor diverse, dar și energia pozitivă au creat un mediu de lucru cu adevărat vibrant. 

Călătoria alături de EVO mi-a întărit încrederea în mine însămi, atât la nivel fizic, cât și în ceea ce privește abilitatea de comunicare și exprimare liberă. Acum, depășesc cu zâmbetul pe buze provocările și îmi extind competențele spre a-i ajuta pe cei din jur, așa cum și eu am fost ajutată la început de colegii cu mai multă experiență. 

Evolution m-a transformat în bine și abia aștept să văd ce mai urmează!

Camelia, Game Presenter

EVOLUTION înseamnă o călătorie incredibilă, presărată cu bucuria de a te conecta cu oameni minunați din întreaga lume. Să fiu live în timpul jocurilor m-a entuziasmat cu adevărat, iar interacțiunile pline de divertisment cu jucătorii au făcut ca fiecare rundă să fie unică. 

Managerii și colegii au creat, încă de la începutul carierei mele, un mediu de lucru plăcut, unde erau încurajate comunicarea liberă și exprimarea deschisă a ideilor. Este un loc relaxant și frumos, unde se pune accent pe a fi tu însuți. 

Pauzele de lucru sunt întotdeauna escapadele mult așteptate, pentru că ne bucurăm de jocuri pe PlayStation, organizăm meciuri de fussball sau, pur și simplu, ne relaxăm în camerele speciale. Programul flexibil mi-a schimbat viața. Mi-am permis să am acel echilibru între viața personală și cea profesională pe care mi l-am dorit mereu. Cu alte cuvinte, Evolution iese în evidență, fără doar și poate, prin dinamism, spațiul de lucru plăcut și, mai ales, prin mediul foarte echilibrat

Isabella, Game Presenter

Faptul că m-am alăturat Evolution Romania mi-a schimbat viața. Am început în rolul de Game Presenter, iar în prezent am avansat și sunt Trainer și Team Manager. 

La vârsta de 20 de ani predam limba engleză, însă mă simțeam puțin pierdută, într-o continuă căutare de independență financiară. Evolution a devenit un catalizator personal și profesional pentru mine, prin faptul că mi-a oferit toate resursele de care am avut nevoie, motiv pentru care sunt extrem de recunoscătoare. 

Mai mult decât să mă asigur de jocul propriu-zis, Evolution a însemanat pentru mine o sursă de încredere, de prietenie și un partener de nădejde în carieră. Am descoperit aici o echipă unde autenticitatea este cu adevărat dorită; o echipă care încurajează, prin nenumărate posibilități, fiecare persoană în parte. 

Ești în căutarea unui mediu de lucru cu însemnătate, bazat pe flexibilitate, unde să ai șansa să te trezești zilnic cu entuziasmul de a contribui la scară largă? Te așteptăm în echipă! Evolution e gata să îi încurajeze pe toți cei care doresc să își depășească limitele și să avanseze în carieră. 

– Mada, Team Manager

CINE SUNTEM NOI?

Suntem CREATORI DE JOCURI. CREATORI DE OPORTUNITĂȚI. 

Evolution este un dezvoltator și furnizor de produse și servicii, lider de piață în divertismentul cazinourilor online. Excelența este asigurată de peste 21.000 de EVOlutioneers din 30 de piețe din întreaga lume, care lucrează pentru a dezvolta în mod inovator produsele noastre, lucrează la dezvoltarea de software, soluții IT, găzduire de jocuri și suport pentru afaceri. Mediul dinamic și creativ al companiei EVOLUTION creează o oportunitate unică de creștere personală și profesională.

Soluțiile integrate business-to-business garantează că clienții noștri pot oferi întotdeauna o experiență de divertisment online de neegalat jucătorilor, la nivel global. Ne străduim să rămânem o putere digitală premiată pentru produse și servicii de divertisment, cu o gamă tot mai extinsă de mărci: Evolution Live, NetEnt, Red Tiger, Ezugi, Big Time Gaming, Nolimit City și DigiWheel.

Evolution este o companie suedeză fondată în 2006 și listată la Nasdaq Nordic (EVO).

Evolution România a fost fondată în 2016. Din studioul nostru de live streaming din București, peste 300 de EVOlutioneers moderează jocrile noastre live 24/7/365.

Descoperă mai multe despre Evolution