Malta: je nieuwe avontuur en thuis

Een Europees eiland in de Middellandse Zee met 300 dagen zon per jaar. Malta ligt op slechts 3 uur vliegen van Amsterdam met frequente vluchten tijdens de week.

Geweldige kwaliteit van leven: Malta biedt een geweldige kwaliteit van leven, met prachtige stranden, een warm klimaat en een rijk cultureel erfgoed. Het eiland staat ook bekend om zijn lage misdaadcijfers, goede gezondheidszorg en onderwijssystemen.

Engelstalig: Malta is een Engelssprekend land, waardoor het voor expats gemakkelijk is om te communiceren en te integreren in de lokale gemeenschap.

Lage kosten van levensonderhoud: Malta heeft relatief lage kosten van levensonderhoud in vergelijking met andere Europese landen, waardoor het een betaalbare plek is om te wonen en te werken.

Heerlijk eten: Malta heeft een heerlijke en gevarieerde culinaire scene, met traditionele gerechten en verse zeevruchten waardoor het een paradijs voor fijnproevers is.

Vriendelijke en gastvrije mensen: Maltese mensen staan bekend als vriendelijk en gastvrij voor buitenlanders.

Culturele diversiteit: Malta is een smeltkroes van culturen, waardoor het een diverse en inclusieve plek is om te wonen en te werken.

Geloof ons niet op ons woord? Bekijk deze video:

Evolution is ‘s werelds toonaangevende aanbieder van live casino’s, spelshows, slots en meer. Onze missie wordt uitgevoerd door 17.000 ongelooflijke mensen op 6 continenten

De Evolution-studio in Madrid biedt onderdak aan meer dan 520+ werknemers en meer dan 30+ nationaliteiten.
Doe met ons mee!