7 Redenen Waarom Je Naar Malta Zou Moeten Verhuizen

Verscholen in het hart van de Middellandse Zee ligt Malta als een verborgen juweel, wachtend om ontdekt te worden door degenen die op zoek zijn naar een unieke en verrijkende levenservaring. Hier zijn 7 redenen waarom je naar Malta zou moeten verhuizen:

Altijd Zonnig: Ontsnap aan de regen en kou en omarm de zon! Malta heeft een mediterraan klimaat en trakteert inwoners op zo’n 300 dagen zon per jaar. Zeg vaarwel tegen grijze luchten en hallo tegen een eeuwige zomer. Naast de zon het hele jaar door, biedt Malta een scala aan activiteiten zoals snorkelen, duiken, abseilen, paardrijden en meer!

Historische Wonderen om Elke Hoek: Malta is een levend getuigenis van geschiedenis, met zijn UNESCO-werelderfgoedsites, oude tempels en vestingen die verhalen vertellen die teruggaan duizenden jaren. Wonen in Malta betekent omringd zijn door geschiedenis, en elke wandeling wordt een reis door de tijd.

Als Kruispunt van Beschavingen Omarmt Malta Diversiteit: Engels, Maltees en Italiaans smelten samen in een harmonieuze mix, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die zich willen onderdompelen in een multiculturele omgeving.

Bloeiende Carrièrekansen: De Maltese economie groeit, vooral in sectoren als iGaming, financiën en technologie. Met een laag werkloosheidscijfer en een gestaag groeiende arbeidsmarkt biedt Malta tal van carrièrekansen voor professionals die op zoek zijn naar een dynamische werkomgeving. Bekijk onze Nederlandse GP-vacature hier.

Eilandleven: Ontsnap aan de drukte van het stadsleven en omarm de ontspannen eilandlifestyle. Met zijn kristalheldere wateren, charmante dorpjes en een overvloed aan buitenactiviteiten biedt Malta een perfecte balans tussen werk en ontspanning. Malta staat bekend om zijn warme weer, dus geen zorgen over de kou hier!

Engels als Tweede Taal: Voor niet-Engelse moedertaalsprekers is het feit dat Engels een van de officiële talen van Malta is een aanzienlijk voordeel. Het vergemakkelijkt eenvoudige communicatie en integratie in zowel professionele als sociale kringen. Als je Engels niet 100% is, zijn er meer dan 40 taalscholen op de Maltese eilanden.

Belastingvoordelen: De belastingvoordelen van Malta maken het een aantrekkelijke bestemming voor expats. Met een gunstig belastingstelsel, waaronder het Global Residence Programme, kunnen mensen die naar Malta verhuizen genieten van verlaagde belastingtarieven, wat bijdraagt aan financieel welzijn.

Malta is meer dan alleen een eiland; het is een levensstijl. Van het mediterrane klimaat tot het rijke historische tapijt, de carrièrekansen tot de vriendelijke multiculturele sfeer, Malta nodigt uit als een toevluchtsoord voor degenen die een verandering zoeken. Dus pak je koffers, stap in de warmte en ontgrendel de deur naar jouw Maltese avontuur. Jouw nieuwe leven in het paradijs wacht op je.

Check onze vacature voor Nederlandstaligen hier

Working and Living in Malta