Ga mee op dit avontuur

Sollicitatieproces


Voordelen


TA team


Verhuizen naar Malta


Leven bij EVO


Solliciteer nu!


Aanmeldingsprocedure
voor de positie van Game Presenter

1. Screenings Gesprek

2. Interview

3. Aanbod

Waarom kiezen voor EVOLUTION?

1

AM/PM Overnight Overnachtdiensten

2

Betaalde training

3

Betaalde vakantietijd

4

Psychotherapie en fysiotherapie dekking

5

Betaalde pauzetijd

6

Bonus systeem

7

Aanvullende zorgverzekering

8

Zelfontwikkelings-

training

9

inclusieve en diverse werkplek

10

“Verwijs een vriend voor

EVO“-bonussen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag a file to this area to upload.
Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Spreken en schrijven in het Engels?
Click or drag a file to this area to upload.
Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Privacy policy
Click here to read our privacy policy and here to read our application privacy policy.

Maak kennis met ons Talent Acquisition-team

Wat breng ik mee naar mijn nieuwe functie:

Ik heb de afgelopen drie jaar gewerkt als recruiter voor een uitzendbureau, en het is een spannende reis geweest. Gedurende deze tijd heb ik de kans gehad om in verschillende sectoren te werven en de kneepjes van het vak te leren om het juiste talent voor verschillende industrieën te vinden. Nu ben ik klaar voor een nieuw avontuur en ik kijk ernaar uit om mijn wervingsvaardigheden en energie aan het team te brengen. Laten we samenwerken om de perfecte kandidaten te blijven matchen en succes in het proces te bevorderen!

Dingen die me interesseren:

In mijn vrije tijd geniet ik van tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ik hou van lezen en heb een passie voor filmmaken en fotografie. Dit is iets wat ik vroeger als freelancer deed en graag wil blijven doen tijdens mijn verblijf hier in Malta.

Bericht aan mijn collega’s:

Hoi team! Ik ben erg enthousiast over de kans om deel uit te maken van deze dynamische groep, en ik kan niet wachten om in ons gedeelde groeien en innoveren te duiken. Laten we samen iets buitengewoons creëren!

– Kamala

Wat breng ik mee naar mijn nieuwe functie:
Het Evolution avontuur is voor mij begonnen als Game Presenter. Dit was een geweldige tijd met veel gelach, unieke ervaringen met spelers en collega’s. Het lijkt mij de perfecte kans om mijn persoonlijke ervaring te verwerken in het recruiten van toekomstige collega’s aangezien ik begrijp wat we precies zoeken, wat het team nodig heeft en wat voor support er gevraagd wordt.

Mijn interesses:
Er is niks beter dan een avondje gamen met vrienden of samen lachen op Twitch. Nieuwe plekken in Malta ontdekken of lekker een film avondje met mijn 2 katjes. Tekenen en lezen maak je mij ook heel erg blij mee!

Bericht aan mijn team:
Hi team! Het is tijd voor een nieuw avontuur, het prachtige eiland Malta, waar de zon altijd schijnt! Laten we samen genieten van de warme zonnestralen, het verkennen van nieuwe plekken, en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken en te ontdekken wat dit eiland te bieden heeft. Laten we er een geweldige tijd van maken en elkaar inspireren!

Helga

Wat moet ik weten of doen voordat ik naar Malta kom?

Bekijk onze blog hier

Denk je eraan om in Malta te wonen en te werken? Bekijk onze blogs voor meer informatie over het belastingklimaat, levensstandaard, transport en meer.

LEVEN

BIJ

EVO

WIJ ZIJN GAME CREATORS EN GAME CHANGERS

Evolution is een marktleidende ontwikkelaar en leverancier van producten en diensten voor online casino-entertainment. Onze uitmuntendheid wordt gedreven door meer dan 17.000 EVOlutioneers in 30 markten over de hele wereld, die werkzaam zijn op het gebied van productinnovatie, softwareontwikkeling, IT-oplossingen, gamehosting en bedrijfsondersteuning. De dynamische en creatieve omgeving van Evolution creëert een unieke kans voor persoonlijke en professionele groei.


Onze geïntegreerde business-to-business-oplossingen garanderen dat onze klanten hun spelers wereldwijd altijd een ongeëvenaarde online entertainmentervaring kunnen bieden. We groeien door voortdurend nieuwe en populaire entertainmentproducten en -diensten te lanceren onder verschillende merken. Hier zijn enkele van onze merken: Evolution Live, NetEnt, Red Tiger, Ezugi, Big Time Gaming, Nolimit City en DigiWheel.


Evolution is een Zweeds bedrijf opgericht in 2006 en genoteerd aan Nasdaq Nordic (EVO).
Evolution Litouwen is opgericht in 2020. Vanuit onze moderne studio in Kaunas werken meer dan 420 EVOlutioneers aan het ontwikkelen en onderhouden van online gamingproducten en het leveren van videostudiodiensten. Meer informatie op Evolution.com.

SOLLICITEER NU