Nederlandse Game Presenter

Werk in het buitenland op het zonnige eiland Malta.

Op zoek naar een baan? wil je in Europa werken?

We zoeken Nederlandstaligen om naar Malta te verhuizen. Of je nu tijdelijk in het buitenland wilt werken of een tussenjaar wilt nemen van je studie, dit is de perfecte kans voor jou.Als je talent hebt voor acteren of gewoon graag voor de camera staat, is dit de perfecte baan voor jou.


Het enige wat we vragen is dat je vloeiend Nederlands spreekt en een goede kennis van de Engelse taal hebt. Wanneer je verhuist naar Malta, zullen we je twee weken lang opleiden in onze EVOAcademy. Deze startersbaan biedt mogelijkheden om verder te groeien binnen het bedrijf

Wat is een Game Presenter?

Wat ga je doen?

Als Game Presentator presenteer je het spel voor Nederlandse spelers vanuit onze moderne uitzendstudio in Malta


Je wordt een spelleider door onze geweldige training en brengt hierna je werkdagen door in onze moderne studio’s, waar je communiceert met de live spelers via het live chat systeem


Maak je je zorgen omdat je geen ervaring hebt?

Geen probleem. Tijdens je eerste twee tot drie weken bij ons bieden we uitgebreide training in onze academie over onze populairste spellen. Tijdens onze training bouw je zowel zelfvertrouwen op als presentatie vaardigheden, die jij de rest van je leven kunt gebruiken.

Waarom je bij Evolution zou moeten werken

1

20 nachten accommodatie

2

Vluchten naar Malta

3

Fitnesslidmaatschap

4

Zorgverzekering

5

Betaalde vakantietijd

6

Bonus systeem

7

Betaalde training

8

Zelfontwikkelings-

training

9

Inclusieve en diverse werkplek

10

“Verwijs een vriend voor

EVO“ – bonussen

Solliciteer nu om een Nederlandse Game Presentator te worden

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag a file to this area to upload.
Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Spreken en schrijven in het Engels?
Click or drag a file to this area to upload.
Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Privacy policy
Click here to read our privacy policy and here to read our application privacy policy.

Aanmeldingsprocedure
voor de positie van Nederlandse
Game Presenter

Screenings Gesprek

Interview

Aanbod

Maak kennis met ons Talent Acquisition-team

Ik heb de afgelopen drie jaar als recruiter voor een uitzendbureau gewerkt, en het is een opwindende reis geweest. In deze tijd heb ik de kans gehad om in verschillende sectoren te werven en de ins en outs te leren van het vinden van het juiste talent voor verschillende industrieën. Het leven in Malta is werkelijk fantastisch! Het heerlijke weer, de vriendelijke collega’s en het geweldige bedrijf Evolution maken het tot een onvergetelijke ervaring. De zonnige dagen en aangename temperaturen dragen bij aan een aangename levensstijl, en de warmte van zowel het klimaat als de mensen om je heen maakt het wonen en werken hier echt plezierig. Bovendien draagt de positieve sfeer binnen het bedrijf Evolution bij aan een stimulerende en ondersteunende werkomgeving. Kortom, Malta biedt niet alleen een prachtige levensstijl, maar ook geweldige mogelijkheden voor professionele groei en succes.

– Kamala

Het Evolution avontuur is voor mij begonnen als Game Presenter. Dit was een geweldige tijd met veel gelach, unieke ervaringen met spelers en collega’s. Het lijkt mij de perfecte kans om mijn persoonlijke ervaring te verwerken in het recruiten van toekomstige collega’s aangezien ik begrijp wat we precies zoeken, wat het team nodig heeft en wat voor support er gevraagd wordt.

Mijn interesses:
Er is niks beter dan een avondje gamen met vrienden of samen lachen op Twitch. Nieuwe plekken in Malta ontdekken of lekker een film avondje met mijn 2 katjes. Tekenen en lezen maak je mij ook heel erg blij mee!

Bericht aan mijn team:
Hi team! Het is tijd voor een nieuw avontuur, het prachtige eiland Malta, waar de zon altijd schijnt! Laten we samen genieten van de warme zonnestralen, het verkennen van nieuwe plekken, en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken en te ontdekken wat dit eiland te bieden heeft. Laten we er een geweldige tijd van maken en elkaar inspireren!

Helga

Als ervaren recruiter die gespecialiseerd is in de Nederlandse markt met zes jaar ervaring bij Evolution, ben ik op zoek naar geweldige Nederlandstalige spel presentatoren om mijn team te versterken en wat serieuze gaming vibes naar voren te brengen! Leuk feitje: Ik ben eigenlijk begonnen als een spel presentator zelf, dus ik weet precies wat er nodig is om het podium te rocken en publiek te boeien. Nu ben ik helemaal toegewijd aan het helpen van gepassioneerde individuen zoals jij om hun droombanen te vinden en te schitteren in de gaming industrie. Als je vloeiend Nederlands spreekt, net zo gepassioneerd bent over gaming als ik, en ervan houdt om verbinding te maken met mensen, dan ben jij precies degene die ik aan boord wil hebben. Er zijn tal van kansen voor succes, en ik sta klaar om je te helpen je volledige potentieel te bereiken!

Tammy

Wat moet ik weten of doen voordat ik naar Malta kom?

Blog

Denk je eraan om in het buitenland te werken? Wil je meer weten over Malta? Bekijk onze blog hier.

LEVEN

BIJ

EVO

WIJ ZIJN GAME CREATORS EN GAME CHANGERS

Evolution is een marktleidende ontwikkelaar en leverancier van producten en diensten voor online casino-entertainment. Onze uitmuntendheid wordt gedreven door meer dan 17.000 EVOlutioneers in 30 markten over de hele wereld, die werkzaam zijn op het gebied van productinnovatie, softwareontwikkeling, IT-oplossingen, gamehosting en bedrijfsondersteuning. De dynamische en creatieve omgeving van Evolution creëert een unieke kans voor persoonlijke en professionele groei.


Onze geïntegreerde business-to-business-oplossingen garanderen dat onze klanten hun spelers wereldwijd altijd een ongeëvenaarde online entertainmentervaring kunnen bieden. We groeien door voortdurend nieuwe en populaire entertainmentproducten en -diensten te lanceren onder verschillende merken. Hier zijn enkele van onze merken: Evolution Live, NetEnt, Red Tiger, Ezugi, Big Time Gaming, Nolimit City en DigiWheel.


Evolution is een Zweeds bedrijf opgericht in 2006 en genoteerd aan Nasdaq Nordic (EVO).
Evolution Litouwen is opgericht in 2020. Vanuit onze moderne studio in Kaunas werken meer dan 420 EVOlutioneers aan het ontwikkelen en onderhouden van online gamingproducten en het leveren van videostudiodiensten.

SOLLICITEER NU