Danske spilvært

Game Presenters Evolution Malta

Jobbeskrivelse


Interview Process Evolution Malta

Application process


Free flights Evolution Malta

Fordelene


Moving to Malta

At flytte til Malta


Life at Evolution

Livet hos Evo


Arbejd i udlandet på den solrige ø Malta.

Er du på udkig efter et job? Vil du arbejde i Europa?

Vi tilbyder praktikpladser/entry-level stillinger på den solrige ø Malta. Uanset om du ønsker at arbejde midlertidigt i udlandet eller tage et sabbatår fra dine studier, er dette den perfekte mulighed for dig.

Hvis du har talent for skuespil eller bare nyder at være foran kameraet, er dette det perfekte job for dig.

Alt, vi beder om, er, at du taler flydende dansk og har et godt kendskab til engelsk. Når du flytter til Malta, vil vi uddanne dig i to uger på vores EVOAcademy. Denne entry-level stilling tilbyder muligheder for yderligere vækst inden for virksomheden.

Hvorfor vælge Evolution?

1

20 nætters

overnatning

2

Fly til Malta

3

Fitnesscenter

medlemskab

4

Sundhedsfors-

ikring

5

Betalt ferie

6

Bonussystem

7

Træning

8

Selvudviklings-

kurser

9

Inkluderende og

mangfoldigt arbejdsplads

10

Henvis en ven bonus

Ansøgningsprocedure til stillingen som dansk Game Presenter

Screeninginterview

Interview

Tilbud

Hvad skal jeg vide eller gøre, inden jeg kommer til Malta?

Liv HOS

EVO

Vi er spilskabere og spilændrere

Evolution er en førende udvikler og leverandør af produkter og tjenester til online casino-underholdning. Vores fremragende resultater drives af over 17.000 EVOlutioneers på tværs af 30 markeder verden over, der arbejder med produktinnovation, softwareudvikling, IT-løsninger, spilhosting og forretningsstøtte. Det dynamiske og kreative miljø hos Evolution skaber en unik mulighed for personlig og professionel vækst.

Vores integrerede business-to-business løsninger sikrer, at vores kunder altid kan tilbyde deres spillere globalt en uovertruffen online underholdningsoplevelse. Vi vokser ved løbende at lancere nye og populære underholdningsprodukter og -tjenester under forskellige mærker. Her er nogle af vores mærker: Evolution Live, NetEnt, Red Tiger, Ezugi, Big Time Gaming, Nolimit City og DigiWheel.

Evolution er et svensk firma grundlagt i 2006 og noteret på Nasdaq Nordic (EVO). Evolution Litauen blev etableret i 2020. Fra vores moderne studie i Kaunas arbejder over 420 EVOlutioneers på at udvikle og vedligeholde online spilprodukter og levere videostudietjenester