female dealer at table front 5

GAME PRESENTER

Som svensktalande Game Presenter eller Spelvärd leder du våra spel online från vår sändningsstudio i Malta. Jobbet innebär att du sitter vid spelbordet och introducerar och leder spelet för de svenska spelarna. När spelomgången är avslutad meddelar du vem som har vunnit. Spelen direktsänds och under spelets gång pratar du med deltagarna som spelar online via mobil, dator eller surfplatta. Du är bolagets ansikte utåt och du förväntas hålla hög nivå när det gäller service till spelarna och se till att alla regler följs. Till din hjälp har du vårt kontrollcenter som håller koll på alla aktiva bord och stöttar dig om du behöver assistans när du leder spelet.

Vi kräver ingen särskild arbetslivserfarenhet men vi önskar att du är öppen för att lära dig nya saker och att du är ansvarsfull gentemot ditt jobb, dina kollegor och din arbetsplats. Du måste ha goda kunskaper i svenska och vi vill att du har baskunskaper i engelska eftersom det är det språk som talas på Malta och även det språk vi i huvudsak använder internt.

Din första tid som anställd spenderar du i vår Evolution Academy. Här får du lära dig allt du behöver kunna för att lyckats i arbetet. Förutom spelregler och teknik får du även tips för hur du ska agera framför kameran och förbereda dig inför ett skift, exempelvis hur du ska hantera din uniform och vilket smink som passar för att vara framför kameran.

Spelen som du leder kan vara kortbaserade som exempelvis Blackjack och Baccarat, kulbaserade så som Roulette eller så kan du jobba som värd för en av våra Game Shows, vilka påminner mer om en direktsänd tv-show. Du jobbar 1,5-2 timmar åt gången framför kameran och har sedan betald rast. 

Till rollen som Game Presenter eller Spelvärd söker vi dig som är intresserad av att lära dig nya saker. Det är också viktigt för oss att du är service-minded och professionell under arbetstid.

Vi erbjuder hjälp med resa till Malta, boande för den första tiden på ön och betald träning inför jobbet i Evolution Academy. Förutom träning i hur man leder casino-spel får du även med dig tips kring presentationsteknik och värdefull erfarenhet från att bo och jobba utomlands. Tack vare Evolutions världsomspännande verksamhet kan vi även erbjuda många olika utvecklingsmöjligheter för framgångsrika medarbetare.